Aankondiging:ERKENDE PLAATSER VAN MICROTOPPING !

Microcement stuc

Duurzame en veelzijdige oppervlakteafwerkingen

Microtopping

Microtopping is een innovatief materiaal dat het oppervlakte vernieuwd met slechts 2 a 3 mm dikte. Microtopping is de ideale oplossing voor hen die niet van zichtbare naden houden.

Microtopping kan door zijn veelzijdigheid op heel wat ondergronden. Microtopping kan zowel op nieuwe als op bestaande ondergronden.

Meer info

Rasico

Rasico wordt aangebracht met een troffel op nieuwe of bestaande ondergronden en biedt originele ontwerpen die worden gekenmerkt door de unieke afwerkingen die kunnen worden gevarieerd door middel van kleurkeuze en applicatietechniek.

Dankzij de troffeltoepassing en vaardigheid van de artisanale applicator biedt Rasico een origineel en altijd ander ontwerp, waarmee een minimale look wordt gecreëerd.

Meer info

Aqua Sensa

Aqua Sensa is een steenimitatie op basis van cement die vooral met een geringe dikte op wandbelkedingen wordt gebruikt. Aqua Sensa hult het interieur in een discrete, minimalistische stijl die warmte en sfeer uitstraalt.

Aqua Sensa is naadloos en oppervlakten krijgen een steenachtige gewolkte look.

Meer info

Ibiza Minerals

Ibiza Minerals is een microcement met een eigen look en heel wat toepassingen op diverse ondergronden. Hierdoor kun je elk oppervlakte doortrekken tot een naadloos geheel.

Met Ibiza Minerals sterke toepassing en zijn uiterst duurzame decoratieve afwerking geef je uw oppervlakten een exclusieve touch.

Passie

Elk project voeren we uit met liefde
voor het vak dat zich uit in
perfect afgewerkte interieurs.

Perfectie

Perfectionisme zit in onze genen en uit
zich tot excellent vakmanschap tijdens
de uitvoering.

Kwaliteit

Wij werken enkel met producten van
hoogstaande kwaliteit om een
duurzaam resultaat te garanderen.

Service

Steeds aanspreekbaar voor, tijdens en
na de werken en wij komen onze
gemaakte afspraken na.