Aankondiging:ERKENDE PLAATSER VAN MICROTOPPING !

Kalk stuc

Creëer een tijdloze en eigentijdse uitstraling met klak stuc

Thalostuc

Een uniek afwerkingsmateriaal dat uw interieur het karakter en de diepte brengt waar u naar zoekt. Een basis van de meest hoogwaardige kalksteen afgevuld met een blend van Europese natuurgesteentes en nét de juiste aggregatenmix.

Met Thalostuc heb je de ideale basis om unieke kleuren en texturen voor uw interieur te creëren.

De rijke samenstelling van Thalostuc brengt een diepere dimensie aan wand- en vloerafwerkingen en laat zich diep pigmenteren.

Door zijn tactiliteit en kracht is Thalostuc veel meer dan een louter decoratief systeem zoals verven en andere technieken. Kiezen voor Thalostuc is kiezen voor een bijzonder duurzame afwerking.

Meer info

Thalostuc structure

Thalostuc structure wordt geappliceerd in verschillende lagen. Het eindresultaat wordt mede bepaald door de manier waarop de stuclagen aangebracht worden. Odilon stelt 8 unieke texturen voor.

Een krachtig palet van kleuren en texturen op basis van unieke materialen en minerale componenten. Een balans tussen ruwheid en verfijning.

Meer info

Calco

Minerale grondstoffen zoals fijne kalk en gemalen marmer vormen de basis van deze kalkpleister. Calco biedt een brede waaier van decoratieve mogelijkheden.

Calco heeft zachte kleurschakeringen en geeft oppervlakten een natuurlijke uitstraling met een mineraal uitzicht. Met Calco krijg je een zweem van zuiderse charme.

Meer info

Passie

Elk project voeren we uit met liefde
voor het vak dat zich uit in
perfect afgewerkte interieurs.

Perfectie

Perfectionisme zit in onze genen en uit
zich tot excellent vakmanschap tijdens
de uitvoering.

Kwaliteit

Wij werken enkel met producten van
hoogstaande kwaliteit om een
duurzaam resultaat te garanderen.

Service

Steeds aanspreekbaar voor, tijdens en
na de werken en wij komen onze
gemaakte afspraken na.