Aankondiging:ERKENDE PLAATSER VAN MICROTOPPING !

Rasico

Duurzame decoratieve cement coating

afbeelding decoratieve coating

Cementgebonden decoratieve coating

Rasico is een cementgebonden decoratieve coating voor nieuwe of bestaande externe vlakke oppervlakken, die een hoge slijtvastheid biedt, maar met een dikte van slechts 3-4 mm.

Rasico wordt aangebracht met een troffel op nieuwe of bestaande ondergronden en biedt originele ontwerpmogelijkheden die worden gekenmerkt door unieke afwerkingen die kunnen worden gevarieerd door kleurkeuze en toepassingstechniek.

Minimalistische uitstraling

Rasico biedt een origineel ontwerp, gekenmerkt door een unieke vlamstructuurafwerking die het vlakke oppervlak een minimalistische uitstraling geeft.

De kleurkeuze en de toepassingstechniek kunnen individueel worden gevarieerd. Rasico maakt het ook mogelijk om een antislip en valbestendig oppervlak te verkrijgen.

afbeelding minimalistische uitstraling
afbeelding duurzame oppervlakken

Duurzame oppervlakken

Het kiezen van Rasico betekent genieten van oppervlakken die hun perfecte uitstraling in de loop der tijd behouden.

Dit komt door exclusieve beschermende behandelingen die het oppervlak uiterst bestendig maken tegen schuring, oliën, water, atmosferische invloeden en UV-stralen.

Oppervlakken gemaakt van Rasico zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Uiterst sterke oppervlakken

In een bepaalde periode kunnen aanzienlijke oppervlakken worden gerealiseerd, afhankelijk van het seizoen, het klimaat en de complexiteit van het ontwerp.

Na het afdichten zijn uw muren direct klaar voor bewondering en de vloer is de volgende dag volledig beloopbaar. Rasico biedt uiterst sterke oppervlakten die lang mee gaan.

afbeelding sterke oppervlakken
afbeelding vloeiende overgangen

Vloeiende overgangen

Rasico verbindt het interieur en het exterieur via een vloeiende overgang waarin de twee ruimtes harmonieus en in continuïteit met elkaar communiceren.

Geen overmatig contrast: de overgang kan worden gerealiseerd door middel van een ruw, tastbaar vlamachtig ontwerp of door middel van het nieuwe zachte en gladde "aanraakeffect".

Handgemaakt: prachtig en uniek

Onze systemen en oplossingen bieden de mogelijkheid om een unieke, aantrekkelijke en waardevolle afwerking te verkrijgen die alleen kan worden geleverd door echte ambachtslieden en kwaliteitsmaterialen.

Een oppervlakteaanbod dat wordt geprefereerd door degenen die geen schoonheid zien in massaproductie. Deze individualiteit zit in de aard van het kernmateriaal dat wordt gebruikt, zoals beton, dat die imperfecte schoonheid biedt.

Een dergelijke afwerking kan exclusiviteit creëren in elke situatie waarin het wordt gebruikt. De afwerkingen worden met de hand gemaakt door volledig opgeleide en geregistreerde vakmensen die regelmatig bijgeschoold worden in nieuwe technieken en materialen.

afbeelding handgemaakt
afbeelding hoogwaardige buitentoepassingen

Hoogwaardige buitentoepassingen

Outdoor oplossingen van hoogwaardige kwaliteit garanderen uitstekende duurzaamheid met een minimaal onderhoudsregime.

Om het oppervlak schoon te houden, is doorgaans eenvoudig borstelen of het oppervlak met een hogedrukreiniger wassen voldoende.

Het wordt aanbevolen om regelmatig het oppervlak met water en een neutraal (niet-zuur) reinigingsmiddel te wassen. Afhankelijk van de slijtagecondities wordt geadviseerd om elke 2-3 jaar een nieuwe laag beschermende hars aan te brengen om de esthetische schoonheid van het product te behouden.

Passie

Elk project voeren we uit met liefde
voor het vak dat zich uit in
perfect afgewerkte interieurs.

Perfectie

Perfectionisme zit in onze genen en uit
zich tot excellent vakmanschap tijdens
de uitvoering.

Kwaliteit

Wij werken enkel met producten van
hoogstaande kwaliteit om een
duurzaam resultaat te garanderen.

Service

Steeds aanspreekbaar voor, tijdens en
na de werken en wij komen onze
gemaakte afspraken na.