Aankondiging:ERKENDE PLAATSER VAN MICROTOPPING !

Calco

Een brede waaier van decoratieve mogelijkheden

Veelzijdige minerale pleister afbeelding

Veelzijdige minerale pleister

Minerale grondstoffen zoals fijne kalk en gemalen marmer vormen de essentiële componenten van Calco. Dit poeder kan worden gemengd met water en bindmiddel om een soepele pleister te creëren die gemakkelijk te verwerken is.

Calco biedt een brede waaier aan decoratieve mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een strakke betonuitstraling, een zuiderse kalkstuc of een verweerde textuur, met Calco is het allemaal mogelijk!

Bovendien staan de calcotechnieken bekend om hun buitengewone duurzaamheid, krasbestendigheid en uitstekende onderhoudbaarheid.

Calco Original

Breng je klanten naar de verfijnde schoonheid van historische muren in mediterrane villa's. Deze wandafwerking, met subtiele kleurschakeringen, geeft een natuurlijke uitstraling aan elk interieur.

De muren krijgen een mineralen look, authentiek als steen, met een vleugje zuidelijke charme. Op zoek naar een strakke, moderne en minimalistische afwerking? Met Calco Original in grijstinten breng je de sfeer van beton in huis.

Calco Original afbeelding
Natuurlijke kalkgesteente afbeelding

Natuurlijke kalkgesteente

Een muur die de natuurlijke uitstraling van kalkgesteente nabootst. Een gegroefde, gelaagde structuur met onregelmatige nerven en dieptes, die doet denken aan oude, deels vervallen muren of ruïnes.

Stap binnen in de wereld van Calco. De contrasten met de strakke en gladde oppervlakken van meubels en wanden creëren een unieke dynamiek in het interieur.

Geleefde aardse elegantie

Voor zij die een voorliefde hebben voor materialen als steen, aarde en schors. Voor hen die de schoonheid waarderen van geleefde oppervlakken, getekend door de tijd.

Voor deze mensen is er Calco, dé ultieme manier om een unieke beleving aan het interieur te geven.

Geleefde aardse elegantie afbeelding
Verfijnde tijdloze schittering afbeelding

Verfijnde tijdloze schittering

Calco straalt de tijdloze sfeer uit van oude paleizen met weelderige barokke ornamenten. Een gevoel van luxe en verfijning komt samen met een ruwe, verweerde achtergrond. Vergane pracht wordt in ere hersteld en schittert als nooit tevoren.

De combinatie van glas, glinstering en metallic effecten vermengd met kalk, steen en aardse tonen zorgt voor een opmerkelijk contrast. Een uitstekende keuze voor de meest stijlvolle en modieuze interieurs.

Passie

Elk project voeren we uit met liefde
voor het vak dat zich uit in
perfect afgewerkte interieurs.

Perfectie

Perfectionisme zit in onze genen en uit
zich tot excellent vakmanschap tijdens
de uitvoering.

Kwaliteit

Wij werken enkel met producten van
hoogstaande kwaliteit om een
duurzaam resultaat te garanderen.

Service

Steeds aanspreekbaar voor, tijdens en
na de werken en wij komen onze
gemaakte afspraken na.