Aankondiging:ERKENDE PLAATSER VAN MICROTOPPING !

Microtopping

Stijlvol renoveren zonder sloopwerk

microtopping afbeelding

Stijlvol renoveren zonder sloopwerk

Ontdek de veelzijdigheid van microcement Microtopping, de ideale keuze voor wie op zoek is naar een naadloos en innovatief oppervlak.

Met een minimale dikte van slechts 3 mm kunt u bestaande oppervlakken op diverse ondergronden renoveren zonder sloopwerk. Dit zorgt voor een unieke uitstraling in elke ruimte.

Duurzaam en stijlvol: microcement van Microtopping

Microtopping's microcement biedt een innovatieve mogelijkheid om bestaande oppervlakken op verschillende ondergronden (zoals chape, beton, tegels, pleister, hout...) te vernieuwen zonder deze te hoeven verwijderen.

Microtopping staat bekend om zijn uitzonderlijke weerbestendigheid, eenvoudig onderhoud en duurzame installatie, en is bijzonder geschikt voor toepassingen met vloerverwarming.

microtopping afbeelding
microtopping afbeelding

Creëer uniek ruimtes

Microtopping is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een continu, innovatief en tastbaar oppervlak dat elke ruimte een unieke uitstraling kan geven.

Of het nu gaat om een minimalistische moderne omgeving waar Microtopping opvalt als het centrale kenmerk, of om een klassieke, rustieke of vintage setting waar de stijl wordt verrijkt met subtiele verfijning.

Met Microtopping kunt u spelen met verschillende tinten en effecten zoals glans, wolken of zuur effecten, zodat het oppervlak helemaal naar uw wens wordt vormgegeven.

Naadloze oplossingen voor uw projecten

Microtopping biedt de perfecte oplossing voor degenen die geen zichtbare naden willen, omdat het de mogelijkheid biedt om naadloze oppervlakken te creëren, zowel binnen als buiten, zonder enige zichtbare voegen.

De unieke eigenschappen maken het geschikt voor diverse toepassingen op zowel horizontale als verticale oppervlakken, zoals gipsplaat, muren, plafonds, vloeren, kasten, keuken, hout, trappen, badkamer, lavabo's, poolhouse, sauna, douche's, ...

Microtopping geeft uw ontwerpen de vrijheid zonder onderbrekende lijnen.

microtopping afbeelding
microtopping afbeelding

Creatieve vrijheid met Microcement kleuren en effecten

Kleuren, effecten, afwerkingen... de esthetiek van cement is onbegrensd. Dankzij het specifieke Colour Pack-C Liquids, kunt u met microcement een schijnbaar oneindig scala aan kleurcombinaties creëren.

De kleurintensiteit en nuance variëren afhankelijk van de concentratie van het opgeloste product in het polymeer en het gebruikte type Microtopping (wit of grijs). Hiermee zijn glanzende, wolkachtige of gezuurde effecten mogelijk, evenals het toevoegen van fluweelzachte en decoratieve accenten voor een persoonlijke, unieke afwerking met een grote esthetische impact en elegantie.

Creëer unieke verticale oppervlakken

Met de diverse structuren van Microtopping kun je jouw huis naar wens aanpassen en elke ruimte een uniek karakter geven, zonder afbreuk te doen aan de kenmerkende minimalistische stijl van Microtopping coating.

Deze structuur is ideaal voor toepassing op diverse verticale oppervlakken, waaronder gipsplaat, metselwerkwanden, trappenhuizen, badkamers, hotel- en kantoorhallen, winkels, lounges, woonkamers en keukenmuren.

En natuurlijk kun je er ook je slaapkamer een unieke uitstraling mee geven. Met verschillende Microtopping-textures en verfijnde ontwerpen kun je uit een breed scala van opties kiezen, terwijl je profiteert van de flexibiliteit van Microtopping.

microtopping afbeelding
microtopping afbeelding

Ieder oppervlak is een uniek eigen ontwerp

Microtopping systemen en oplossingen bieden je de mogelijkheid om een unieke en aantrekkelijke afwerking te realiseren, die alleen tot stand kan worden gebracht door ambachtslieden met hoogwaardig materiaal.

Het resultaat is een persoonlijk, met de hand vervaardigd oppervlak dat de voorkeur geniet van mensen die waarde hechten aan vakmanschap boven massaproductie. De persoonlijke touch komt voort uit het gebruik van beton als kernmateriaal, dat de schoonheid van imperfectie omarmt.

Deze afwerkingen brengen exclusiviteit tot leven in diverse omgevingen, van particuliere tot commerciële, industriële, gemeentelijke, recreatieve, medische, retail- en restaurantomgevingen.

Onze afwerkingen worden met de hand vervaardigd door volledig opgeleide en geregistreerde vakmensen die voortdurend op de hoogte zijn van nieuwe technieken en materialen. Schakeringen, wisselende kleureffecten, handgemaakte texturen en ambachtelijke onregelmatigheden worden allemaal samengebracht in een op maat gemaakte afwerking die getuigt van de inspanningen van iedereen die betrokken was bij het creatieve proces, van architect tot fabrikant tot ambachtsman. Microtopping handgemaakte oppervlakken: prachtig en uniek.

Passie

Elk project voeren we uit met liefde
voor het vak dat zich uit in
perfect afgewerkte interieurs.

Perfectie

Perfectionisme zit in onze genen en uit
zich tot excellent vakmanschap tijdens
de uitvoering.

Kwaliteit

Wij werken enkel met producten van
hoogstaande kwaliteit om een
duurzaam resultaat te garanderen.

Service

Steeds aanspreekbaar voor, tijdens en
na de werken en wij komen onze
gemaakte afspraken na.