Aankondiging:ERKENDE PLAATSER VAN MICROTOPPING !

Aqua sensa

Een duurzame en veelzijdige afwerking op diverse oppervlakken

Vloeiende overgangen afbeelding

Vloeiende overgangen

Natuurlijke stenen wanden vloeien moeiteloos over van de inloopdouche naar het bad, en naadloos integreren ze met een tegelloze vloer.

Voorheen domineerden faiencetegeltjes de uitstraling van de keuken, maar nu krijgt deze ruimte een eigentijdse make-over door het volledig naadloos afwerken van het werkblad, de spatwand en de vloeren. Hoe is dit mogelijk? Dankzij Aqua Sensa!

Duurzame afwerking

Niet alleen is Aqua Sensa buitengewoon bestand tegen krassen en stoten, maar het is ook waterbestendig en vraagt weinig onderhoud, mede dankzij de beschermende vernislaag.

Je hebt de vrijheid om te kiezen tussen een natuurlijk matte afwerking of een intense glans die de kleuren extra diepte geeft. Deze geavanceerde technologie is geschikt voor diverse ondergronden, zoals pleisterwerk, cementlagen, betegeling en een breed assortiment aan andere oppervlakken.

Niet alleen omhult Aqua Sensa het interieur in een ingetogen, minimalistische stijl, maar het creëert ook een warme en sfeervolle ambiance. Deze techniek lijkt op natuursteen en zorgt voor een speciale rustige sfeer en eenheid.

Duurzame afwerking afbeelding

Passie

Elk project voeren we uit met liefde
voor het vak dat zich uit in
perfect afgewerkte interieurs.

Perfectie

Perfectionisme zit in onze genen en uit
zich tot excellent vakmanschap tijdens
de uitvoering.

Kwaliteit

Wij werken enkel met producten van
hoogstaande kwaliteit om een
duurzaam resultaat te garanderen.

Service

Steeds aanspreekbaar voor, tijdens en
na de werken en wij komen onze
gemaakte afspraken na.