Aankondiging:ERKENDE PLAATSER VAN MICROTOPPING !

Acid Stain

Beton met karakter: unieke vloerafwerking met Acid Stain

afbeelding unieke vloerafwerking

Unieke vloerafwerking

Veelkleurige tinten, metalen effecten, ongelijkmatige aders: acid stained is de meest unieke vloerafwerking in ons aanbod. Of je nu kiest voor een verouderd of doorschijnend effect, het eindresultaat zal een unieke vloer zijn die altijd anders en altijd prachtig is.

Chemische creaties

Een acid stained vloer is een echt op maat gemaakte vloer, ontworpen en gebouwd volgens de eisen van de ontwerper en de specifieke wensen van de klant.

Deze vloeren worden gecreëerd met specifieke zuren die het beton doordringen en gaan reageren met de kalk, waardoor de kleur chemisch verandert en unieke en permanente schakeringen ontstaan.

Het resultaat is uniek voor elk oppervlak en kan niet worden gereproduceerd met andere kleurmiddelen. Beton verliest zijn alledaagse uitstraling en krijgt een rijke en natuurlijke schoonheid.

afbeelding duurzame schoonheid
afbeelding duurzame schoonheid

Praktisch en onderhoudsvriendelijk

Bedrijfsruimtes stralen met deze gemakkelijk te onderhouden kleurrijke vloeren. Wat betreft duurzaamheid en slijtvastheid, is acid stained beton een veel betere keuze dan de traditionele betonnen oppervlakken bedekt met acrylverf.

Dankzij de chemische reactie met beton maken zuren deel uit van het oppervlak. Hierdoor zal het oppervlak niet vervagen of afbladeren.

Uniek en modern

Dankzij de aanpasbaarheid word elke individueel project beoordeeld en ontworpen op basis van het gebruik en de belasting waaraan ze moeten voldoen.

Afhankelijk van deze criteria en de specifieke wensen van de klant wordt de vloerdikte, textuur, oppervlakteafwerking en andere technische variabelen van de vloer bepaald.

afbeelding duurzame schoonheid
afbeelding duurzame schoonheid

Niet enkel vloeren

Onze vakkundige acid stained vloertechniek is niet beperkt tot horizontale oppervlakken.

We passen deze ook toe op verticale oppervlakken en trappen, waardoor we unieke omgevingen creëren voor klanten die op zoek zijn naar op maat gemaakt en unieke omgeving.

Eindeloze combinaties

Er zijn 7 basiskleuren beschikbaar, maar de ruimte voor het creëren van unieke tinten is grenzeloos. Kleuren en schakeringen kunnen vrij worden gebruikt en gemengd waardoor er geweldige mogelijkheden zijn voor maatwerk.

afbeelding duurzame schoonheid

Passie

Elk project voeren we uit met liefde
voor het vak dat zich uit in
perfect afgewerkte interieurs.

Perfectie

Perfectionisme zit in onze genen en uit
zich tot excellent vakmanschap tijdens
de uitvoering.

Kwaliteit

Wij werken enkel met producten van
hoogstaande kwaliteit om een
duurzaam resultaat te garanderen.

Service

Steeds aanspreekbaar voor, tijdens en
na de werken en wij komen onze
gemaakte afspraken na.